Catering Lunch Zomer 2015

fei.jpegmadivrijfrei2vrij2

 

 

 

frij3fei

 

MENU LUNCH:

Ma: Marokkaanse Gazpacho van komkommer, venkel, koolrabi, tomaat en basilicum. Quiche met broccoli. snijbiet en kaas. Groene salade.

Di: Groentensoep, Eggah: Egyptische eiertortilla met prei en pijnboompitten. Groene salade.

Wo: Harira: rode linzensoep met tomaat en gember, Groentencurry van aardappel, courgette, doperwten in kokosmelk gestoofd en koreander. Salade van paksoi en mango en cashewnoten.

Do: Macco di fave: Tuinbonensoep met room en munt. Groentenrol van maisfilodeeg gevuld met komkommer, wortel, rode biet, avocado. Dip van tahin-soyasaus.

Vrij: Brazilaanse snacks

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.