Catering Tafel van W, 2april 2014

 

 

 

 

 

 

junushof1jun2

 

Tafel van Wageningen, 2 april 2014

 

*

 

 

1) Boerenbrood met fava (griekse hummus) en grove olijventapenade.

 

*

2) Peterseliecappucino

*

 

3) Sformato di piselli e menta (Doperwtenterrine) met ingelegde cherrytomaat en een kwarkmayonaise dip

 

*

 

4) Gevulde roodlof met in oven gestoofde rode bietsalade met peer en avocado

 

*

 

5) Gratin dauphinoise met garnituur van groene asperges, pastinaak en wortel

 

*

 

6) Mangosalsa met chocoladenibs

 

*6) RedhotchillipepperBlackeyepeas-brownie met koffie/thee

*

 

 

Capuchinha Catering

 

Jan Steen Catering

 

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.