Bergwijnfeest zondag 8 mei 2016, Wageningen

wijn1wijn3

 

 

 

Menu:

Rabarber-crumble-custardcake

Appeltaart

Chocoladebrownies

Surinaamse pindasoep met tomaat en bleekselderij

Lemairebrood

Bolinos (Braziliaanse kaasbitterballen van rijst met lenteui en cayennepeper)

Gepofte Indiaas gekruide kikkererwten met yoghurt-tahinsdipaus en koreander

Frittata met aardappel, broccoli en Brandroodkaas

Geroosterde gemarineerde maiskolf

Broodje Texmex-bonenburger met een tomatensalsa

Wrap met Indonesisch gekruid gehakt, mango, rucola en creme fraiche

Caribische kipcurry met zoete bataat, paprika in kokosmelk gestoofd geserveerd met rijst

 

 

wijngaard1WP_20160511_14_39_53_Smart

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.