Catering buffet huwelijksfeest Lunteren, 30 mei 2015

Menu buffet:
Harira:(Marokkaanse rode linzensoep en verse koriander)

Adukibonen-groentesoep met tuinbonen, daslook en selderie


Geserveerd met boeren-lemaire brood met hummus


Couscous algérien en/of basmatirijst


Groenten-curry met aardappel, wortel, courgette, rode paprika, tomaat.(in kokosmelk gestoofd)


Quiche met snijbiet, prei en Brandrood-kaas


Tajine: (Stoofschotel van Galloway rundvlees met pruimen en sesamzaad).


Salade van oven-gestoofde bos-biet, Elstar-appel, avocado en fetakaas


Frisse groene salade van eikenblad-, en bataviasla, raapstelen, radijs en rode ui

Ui, laurierblad en kruidnagel. In oven licht geroosterd. Basis voor bouilon.

Ui, laurierblad en kruidnagel.
In oven licht geroosterd.
Basis voor bouilon.

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.