Bevrijdingsfestival 27, 28 en 29 maart 2015

flyerpauwflyerbreek

BODEM BEVRIJDINGS FESTIVAL 27, 28 en 29 maart 2015 Ppauw Ecodorp Wageningen

Tijdens dit weekend staat op Ecodorp Ppauw de bodem centraal. De bodem heeft hier jarenlang begraven gelegen en het wordt hoog tijd de bodem weer wat ruimte en lucht te gunnen. We laten de bodem weer leven, zodat ook alles wat er in en op wil groeien en bewegen weer vrij kan zijn. Tevens beginnen we aan de aanleg van een eetbaar bos.

Naast het ‘bevrijden van de bodem’ zullen ook workshops, lezingen en muziek de dagen kleuren. Een uitgebreid programma vind je op:

http://www.boerengroep.nl/27-28-29-march-bodembevrijding-festival/

Los van al deze activiteiten is er ook een zaden- en stekkenruil/donatie tafel om elkaars tuinen én die van Ppauw nog diverser te maken.

Voor kinderen (t/m 11 jaar) is er een speciaal programma met o.a. pottenbakken van lokale klei, hangtuintjes maken en een workshop ‘Deep Ecology’.

Bij het bevrijden van de bodem is het fijn om te werken met breekijzer en spitvorken. Neem je eigen spullen mee als je die in bezit hebt!

De catering wordt verzorgd door Capuchinha Catering. Zij zorgen voor veganistische lunch (€3,50 pp) en avond (€10,- pp) eten en ook de drankjes. Voor koffie/thee en appelsap zijn de kosten €1,-. veganistische chocoladecupcakes en appeltaartjes (€2,50). Bier en wijn kosten €1.50,-.

Om het aantal te voeden monden in de gaten te houden, wordt het op prijs gesteld je aan te melden via st.boerengroep@wur.nl.

Daarnaast staat voor het bekostigen van het evenement een hoed klaar waar een donatie aan gegeven kan worden.

menunedbuffet

capu

steen2steen1

 

 

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.