Catering FIAN 11 juni-12 juni 2016

Training weekend: Food Sovereignty in Practice

MENU

LUNCH Zaterdag 11 juni:

Harira: Rode linzensoep met paprika en verse koreander
Lemaire vloerdesembrood met hummus
Pisoletbroodjes (wit/bruin) met roomboter en kaas
Frittata van aardappel met courgette en Brandrood-kaas
Groene seizoenssalade

DINER Zaterdag 11 juni:

Romige broccolisoep met amandelmelk en peultjes
Lemaire vloerdesembrood
Basmatirijst
Indiase kikkererwtencurry met champignons, snijbiet en yoghurt
Caraibische kipcurry met zoete bataat, tomaat en rode peper in kokosmelk gestoofd
Salade van paksoi, mango en pinda’s met een honing-sojasausdressing

LUNCH Zondag 12 juni:

Marokkaanse gazpacho met bleekselderij, tomaat, komkommer en verse basilicum (koud)
Lemaire-vloerdesembrood met hummus
Pisoletbroodjes (wit/bruin) met roomboter en kaas
Mexicaanse bonenburgers
Salade van bosbieten met fetakaas, avocado en appel

Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.